Kosten til børnene er for mig meget vigtig. Det er virkelig en af min spidskompetance områder. At de får en aldersvarende, sund og nærende kost, overvejende hjemmelavet.. og delvis baseret på økologi, pålæg-brød-frugtmos og grød til børnene.

Hjemmelavet pålæg, kan f.eks. være, torskerogn med carry og forårsløg, leverpostej med rodfrugter,  æggesalat og tunmus. 

Bager næsten alt det brød vi spiser, knækbrød er absolut børnenes favorit. Samt havrekiks med gulerødder. Pandekager af gårsdagens havregrød blandet op med frugt eller grønt

Jeg laver frugt mos, blander forskellige frugter og tilsættes grøntsager som ekstra fibre, der gør at jeg undgå tilsætning, af rent sukker I den daglige kost.. 

Vi har hver fredag madkasser... som børnene har med hjemmefra 🤩 dette gøres udefra at madkasser er en stor del af deres hverdag når de starter i børnehave. Hvilket øger barnets forståelse for at det fra lille i ppo er vandt til at det barnet har med er det som det kan spise, og lære derved også at det er ok at andre børn har noget andet med er ok😊