Så godt som hjemme.

Dagen vågner… jeg siger ”godmorgen i børnehøjde”, og spørger til hvordan det er gået, siden vi sagde farvel i går. Vi vinker farvel og siger på gensyn til mor og far...

Vores Dag..
6:00 - 8:00 Er der morgenmad.. 

8:00 - 9:00 Fri leg

9:00 Holder vi morgensamlig, samt putter børn der skal sove formiddag.

9:15 - 11:00 Aktivitet, tur eller leg på legepladsen.

11:00 - 11:30 Fri leg og Forbereder frokost

11:30 - 12:15 ca. Spiser frokost.

12:15 - 13:00 ca. Rydes af og gør klar til middagslur...

15:00 Spiser frugt og der er fri leg enten inde eller ude til man skal hjem..

 🙂

Jeg spiser frokost sammen med børnene. Ved høj bord, eller når vi laver skovtur foregår det på numsen på gulvet eller i bombo stol.

Dagligdagen tilrettelægger jeg efter børnenes kompetencer og hvad de er optaget af... som tager udgangspunkt i vores læreplaner. Samt understøtter deres sproglige forståelse og udvikling med "Tegn til tale" (baby tegn)  og Marte-Meo bygger hverdag op med forudsigelighed, faste- og trygge rammer, med tid til det enkelte barn. 

Vi er meget ude i naturen og haven, både formiddag og eftermiddag, ja..🤗 også når det regner og sneer… Bruger gerne troldeskoven og troldehøjen til at tumle på, samt løbe op og ned af bakkerne, når der skal brændes lidt krudt af. samt engen til lidt mere motoriske udfoldelser.
Inden for laver jeg og børnene mange spændende og kreative ting.

Medens børnene sover til middag. Bruger jeg tiden til at få ryddet, vasket og sprittede af. Opdatere min fb gruppen med billeder og tekst, fra dagens begivenhedder. Samt at reflektere over dagens forløb og aktiviteter i forhold til læreplaner.

🙂

Ved sygdom hos barnet eller mig:

Hos mig er er der som sådan ingen regler for hvornår Jeres barn skal blive hjemme og passes

 • Når I sygemelder jeres barn, er det ok bare at sende en SMS.. og når jeres barn igen er rask, er det også ok bare at sende en SMS.. dette bedes i gøre senest kl. 17 dagen før jeres barn kommer igen, så jeg bedre mulighed for tilrettelægge den følgende dag..

 • Hos mig er det Jer forældre der tager ansvaret for Jeres eget barn er rask og frisk. Derudfra vurdere om det klar til at komme, eller om det skal blive hjemme.

 • Det er også Jer forældre der skal udvise respekt og loyalitet over for de andre forældres børn.. og mig, i forhold til om Jeres barn ville kunne smitte deres børn og mig.

 • Så kan jeres barn følge en almindelig hverdag, er Jeres barn klar til at komme. 

 Bliver Jeres barn utilpas når det er hos mig, ringer jeg til Jer og vi træffer sammen en beslutning for hvad der skal ske.

 Skulle Jeg blive syg vil I blive kontaktet hurtigst muligt og skal så selv sørge for pasning til Jeres barn.